Personal Training

Choose your personal Class

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η διάρκεια των μαθημάτων γιόγκα για παιδιά και ενήλικες είναι 1 ώρα.

YOGA PERSONAL TRAINING

Η Προσωπική Εκπαίδευση δεν ταιριάζει σε όλους. Είναι πολύ προσωπικό και είναι "ΕΣΥ". Ειδικά σχεδιασμένο για να έχετε κατά νου τα οφέλη και τις απαιτήσεις για την υγεία σας.

Στα ιδιαίτερα μαθήματα τόσο η οπτική όσο και η λεκτική ανατροφοδότηση συνεχίζονται διαρκώς. Οποιαδήποτε πτυχή της πρακτικής μπορεί να προσαρμοστεί, με βάση την ανταπόκριση και τις ανάγκες του μαθητή. Μερικές φορές είναι κάτι πιο απλό, όπως η αλλαγή της θέσης του χεριού σε στάση, και μερικές φορές είναι πιο σημαντική, όπως η αναδιοργάνωση ολόκληρης της πρακτικής. Είναι μια λεπτή διαδικασία προσαρμογής όλου του μαθήματος με βάση την εμπειρία του μαθητή με την πρακτική και τις ανάγκες του

Ίσως θέλετε να κυριαρχήσετε σε μια συγκεκριμένη ασάνα (στάση γιόγκα) ή να μάθετε τεχνικές διαλογισμού με το δικό σας ρυθμό και πρόγραμμα. Μπορεί ακόμη και να έχετε έναν τραυματισμό που σας ενοχλεί ή έναν συγκεκριμένο στόχο που σχετίζεται με την υγεία-όπως τη μείωση των επιπέδων στρες.

Τα ιδιωτικά μας μαθήματα σας δίνουν την ευελιξία να εξασκηθείτε με τον τρόπο σας.

Τα ιδιωτικά μας μαθήματα σας δίνουν την ευελιξία να εξασκήσετε με τον τρόπο σας. Ένα ιδιωτικό μάθημα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ικανότητές σας είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια υγιή συνήθεια!

Πιστεύουμε ότι η Yoga & το Pilates μπορεί να ωφελήσει κάθε άτομο. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο σας.

Ιδανική επιλογή για αρχάριους στη γιόγκα!

Οι αρχάριοι στη γιόγκα απαιτούν σαφείς εξηγήσεις και οδηγίες από τον instructor για να μάθουν αποτελεσματικά τα βασικά. Οι μαθητές με τραυματισμούς πρέπει επίσης να μάθουν τεχνικές ασφαλούς ευθυγράμμισης.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικά μαθήματα διαδικτυακά. Αυτά είναι ένα προς ένα μαθήματα με έναν δάσκαλο μέσω του Zoom. Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες, κάτι που δεν είναι δυνατό στην ομαδική τάξη.

Δοκιμάστε ένα ιδιωτικό μάθημα σήμερα!

Προσωπικά, στο Διαδίκτυο ή στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, σχεδιασμένα γύρω από τους στόχους σας.

Οι διαθέσιμες ώρες δεν σας ταιριάζουν; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας βοηθήσουμε. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας εκπαιδευτή παρακάτω.

Η γιόγκα απευθύνεται σε όλους μας. Και φυσικά στους άνδρες. Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε στην Ινδία περίπου 5000 χρόνια πριν και αρχικά, απευθυνόταν μόνο σε άντρες. Δείτε το άρθρο στο Το Blog μας.

Η γιόγκα δεν έχει ηλικία και δεν απαιτεί αθλητικό υπόβαθρο. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν και ανάλογα με το πόσο τακτική είναι η πρακτική σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να βελτιώσετε την αντοχή, την ευκινησία και την αναπνοή σας. Εάν είστε νέοι στη Γιόγκα, τότε η επιλογή του σωστού δασκάλου είναι το πρώτο βήμα. Η σωστή καθοδήγηση μπορεί να σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα γρηγορότερα και πάντα με ασφάλεια. Θα μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά μέσα σας, σε λίγα μόνο μαθήματα. Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορεί να κατακτήσει το σώμα σας.

Η γιόγκα είναι ένας συνδυασμός αναπνοής και κίνησης. Μαθαίνουμε να ρυθμίζουμε την αναπνοή και να εναρμονίζουμε τη σκέψη μας. Το πρώτο μέρος του μαθήματος ασχολείται με τη χαλάρωση του σώματος και τη συγκέντρωση του νου, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε πλήρως τον εαυτό μας. Η αναπνοή σχετίζεται με το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Για αυτόν τον λόγο, η συχνή πρακτική γιόγκα μας ωφελεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Καθώς μαθαίνουμε και εξασκούμαστε, θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε με αυτοπεποίθηση και θάρρος ότι εμποδίζει την ανάπτυξή μας.

Η τακτική πρακτική της γιόγκα λειτουργεί ως προληπτικό φάρμακο ή σε συνδυασμό με χορηγούμενες θεραπείες.
Αποδεδειγμένα, μπορείτε να επιτύχετε οφέλη όπως: αύξηση της αντοχής, βελτίωση του μυϊκού συστήματος, βελτίωση της ευελιξίας του σώματος, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, σύμμαχος στην προστασία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, βελτίωση της στάσης του σώματος, αισθητική διαφορά και αξιοσημείωτη μείωση του πόνου και της ταλαιπωρίας, κ.λπ. Η εντατική άσκηση της Γιόγκα είναι κατάλληλη ακόμη και για σοβαρές ασθένειες, για ψυχοσωματικές ασθένειες και για ανάρρωση. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη της Γιόγκα σε μόλις ένα μήνα εξάσκησης.

join the club

Subscribe now