Yoga

Επιλέξτε το Πακέτο Μαθημάτων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η διάρκεια των μαθημάτων γιόγκα για παιδιά και ενήλικες είναι 1 ώρα.

YOGA

Εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανακουφίσει τη σωματική ένταση, τη διανοητική κόπωση και το συναισθηματικό στρες, εάν είστε σε μια στιγμή στη ζωή σας που πρέπει να αποκαταστήσετε την υγεία σας και να ενισχύσετε το σώμα σας, η Γιόγκα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η γιόγκα, από την αρχαιότητα, χρησιμοποιείται ως βοήθημα στη θεραπεία και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών. Πολλοί γιατροί εμπιστεύονται σήμερα τη Γιόγκα και τη συνιστούν ανεπιφύλακτα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας.

Με σωστές στάσεις το μυϊκό σύστημα ενισχύεται, το σώμα διατηρεί τη ζωτικότητα και την ευελιξία του και αυξάνεται η ικανότητα εξισορρόπησης. Με σωστές τεχνικές αναπνοής, η οξυγόνωση των ιστών και του εγκεφάλου και η συγκέντρωση του νου βελτιώνονται. Επίσης, με τις τεχνικές χαλάρωσης, επιτυγχάνεται εσωτερική ηρεμία, αναζωογόνηση του σώματος και του νου.

Ο καλύτερος εαυτός σας σας περιμένει στο Yama Yoga.

Κάντε κράτηση για μάθημα γιόγκα τώρα!

Η γιόγκα απευθύνεται σε όλους μας. Και φυσικά στους άνδρες. Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε στην Ινδία περίπου 5000 χρόνια πριν και αρχικά, απευθυνόταν μόνο σε άντρες. Δείτε το άρθρο στο Το Blog μας.

Η γιόγκα δεν έχει ηλικία και δεν απαιτεί αθλητικό υπόβαθρο. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν και ανάλογα με το πόσο τακτική είναι η πρακτική σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να βελτιώσετε την αντοχή, την ευκινησία και την αναπνοή σας. Εάν είστε νέοι στη Γιόγκα, τότε η επιλογή του σωστού δασκάλου είναι το πρώτο βήμα. Η σωστή καθοδήγηση μπορεί να σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα γρηγορότερα και πάντα με ασφάλεια. Θα μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά μέσα σας, σε λίγα μόνο μαθήματα. Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορεί να κατακτήσει το σώμα σας.

Η γιόγκα είναι ένας συνδυασμός αναπνοής και κίνησης. Μαθαίνουμε να ρυθμίζουμε την αναπνοή και να εναρμονίζουμε τη σκέψη μας. Το πρώτο μέρος του μαθήματος ασχολείται με τη χαλάρωση του σώματος και τη συγκέντρωση του νου, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε πλήρως τον εαυτό μας. Η αναπνοή σχετίζεται με το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Για αυτόν τον λόγο, η συχνή πρακτική γιόγκα μας ωφελεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Καθώς μαθαίνουμε και εξασκούμαστε, θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε με αυτοπεποίθηση και θάρρος ότι εμποδίζει την ανάπτυξή μας.

Η τακτική πρακτική της γιόγκα λειτουργεί ως προληπτικό φάρμακο ή σε συνδυασμό με χορηγούμενες θεραπείες.
Αποδεδειγμένα, μπορείτε να επιτύχετε οφέλη όπως: αύξηση της αντοχής, βελτίωση του μυϊκού συστήματος, βελτίωση της ευελιξίας του σώματος, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, σύμμαχος στην προστασία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, βελτίωση της στάσης του σώματος, αισθητική διαφορά και αξιοσημείωτη μείωση του πόνου και της ταλαιπωρίας, κ.λπ. Η εντατική άσκηση της Γιόγκα είναι κατάλληλη ακόμη και για σοβαρές ασθένειες, για ψυχοσωματικές ασθένειες και για ανάρρωση. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη της Γιόγκα σε μόλις ένα μήνα εξάσκησης.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ

Γιόγκα, κίνηση και… .. αντίο γήρανση.

Το μέσο προσδόκιμο ζωής μας είναι σαφώς υψηλότερο από το παρελθόν.

Ένας καθιστικός τρόπος ζωής αναπόφευκτα οδηγεί σε μείωση των μυών, σύσφιξη και αποδυνάμωση των μυών. Η έλλειψη κίνησης και τεντώματος συμβάλλει στη φθορά και την απώλεια ελαστικότητας, ενώ χωρίς ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών η οστεοπόρωση γίνεται βραχνή.

Αρθρίτιδα, αυξημένο σωματικό λίπος, οστεοπόρωση, υψηλή αρτηριακή πίεση, μειωμένη ελαστικότητα στις αρθρώσεις, πόνος στην πλάτη, δυσκολία στην αναπνοή και στον ύπνο, το στρες είναι μερικά από τα συμπτώματα λόγω έλλειψης άσκησης και καθιστικού τρόπου ζωής.

Η λύση είναι απλή και εύκολη… Συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά… Δεν σταματάμε τις δραστηριότητές μας επειδή περνά ο χρόνος. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια έχουμε στην πλάτη μας, αλλά πόσο καλά διατηρούμε την ζωή μας… Γι 'αυτό συμπεριλαμβάνουμε την άσκηση στην καθημερινή μας ζωή.

Και μια από τις καλύτερες ασκήσεις που συστήνουν οι γιατροί για τη μέση ηλικία - και όχι μόνο - είναι η Γιόγκα. Αυτό λέγεται ότι έρχεται να επιβραδύνει, ή ακόμη και να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης

Ξεκινήστε σήμερα

ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η γιόγκα είναι μια δυναμική τεχνική που βοηθά το παιδί να κινήσει το σώμα του με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεται όμορφα.

Οφέλη για τα παιδιά…

Εξασκεί τη σπονδυλική στήλη, η οποία σε νεαρή ηλικία είναι ευάλωτη στη σκολίωση, τη λόρδωση και την κύφωση.

Βοηθά τα παιδιά με άσθμα, καθώς επεκτείνει το πλάτος και τονώνει τους μυς του στήθους.

Κάνει το σώμα πιο ανθεκτικό και αυξάνει την ευελιξία, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ατυχημάτων (κατάγματα, διάστρεμμα).

Καταπολεμά την παιδική παχυσαρκία επειδή εξισορροπεί την αδενική λειτουργία και την πέψη.

Βοηθά στη θεραπεία της διαταραχής υπερκινητικότητας του ελλείμματος προσοχής, στη διέγερση και τόνωση του νευρικού συστήματος και στη βελτίωση της συγκέντρωσης, με ειδικές απλές ασκήσεις διαλογισμού.

Βοηθά πολύ στην αντιμετώπιση του άγχους μαθαίνοντας να αναπνέει σωστά και πάλι όπως όταν γεννιούνται και να αντιμετωπίζει χωρίς τρελές εντάσεις τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινής τους ζωής.

Συντονίζει την αναπνοή με κίνηση και ηρεμεί το νευρικό του σύστημα.
It helps a lot in concentration

Πώς είναι το μάθημα Kids Yoga;

Είναι βασικά διασκεδαστικό. Τα παιδιά αντιπροσωπεύουν το σκυλί, τη γάτα, τον αετό, το περιστέρι, το κοράκι και μια σειρά από άλλα ζώα και πουλιά. Βρυχηθμούν σαν αγελάδες, χτυπούν σαν γάτες, πετούν σαν πουλιά. Γελούν και ιδρώνουν χωρίς να πιέζονται.

Οι ασκήσεις μπορούν να συνοδεύονται από τραγούδια και μερικούς χορούς που αυξάνουν το ενδιαφέρον των παιδιών για αυτό που κάνουν. Μαζί με τις στάσεις της Γιόγκα, τα παιδιά κάνουν απλές ασκήσεις αναπνοής. Οι εκπνοές και οι εισπνοές μπορεί να συνοδεύονται από ήχους που ηρεμούν και χαλαρώνουν τα παιδιά. Οι αναπνευστικές ασκήσεις αυξάνουν το εύρος της αναπνοής και διεγείρουν τις κυψελίδες των πνευμόνων.

Στις ασκήσεις συγκέντρωσης τα παιδιά επικεντρώνονται σε πράγματα, παιχνίδια, μέρη του σώματος ή καταστάσεις που ορίζει ο δάσκαλος και μέσα από τη σύντομη σιωπή διδάσκονται αργά να συγκεντρώνονται, να είναι σιωπηλοί και να ακούνε.

join the club

Subscribe now