Πρόγραμμα

Τους διακρίνει η αγάπη, η μεθοδικότητα και ο επαγγελματισμός σε αυτό το studio. Μέσα στο group, η πρακτική προσαρμόζεται ανάλογα και απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα. Σε σύντομο διάστημα βλέπεις την αλλαγή .... inner power!!!

Ένας μοναδικός χώρος, με υπέροχο κλίμα και εκπληκτικούς επαγγελματίες. Όλοι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν να μάθεις μέσα από την πρακτική τι είναι yoga αλλά πρωτίστως να μάθεις να αγαπάς και να ακούς τον εαυτό σου. Η Ειρήνη ένας υπέροχος άνθρωπος, με το χαμόγελο πάνω από όλα αλλά και την επαγγελματική της στάση, η οποία έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα Σοφιάνα - Πάνος - Χρήστος που όλοι μαζί θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το ταξίδι αυτό προς yoga. Και φυσικά σε μία ομάδα πρέπει να υπάρχει και αυτός που κρατάει τις "κολώνες" για να μην καταρρεύσει, σε ευχαριστούμε πολύ Μαρίνα που πάντα μας εξυπηρετείς και είσαι πάντα εκεί να βρεις λύσεις με την θετική σου ενέργεια. Εάν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις yoga, σου συνιστώ το studio της Ειρήνης καθώς θα γνωρίζεις κυρίως υπέροχους ανθρώπους αλλά και επαγγελματίες. Σας ευχαριστώ πολύ guys για όλα 😀 <3

Αν ξεκινησουμε πρωτα απ το χωρο ειναι ενα ιδιαίτερα" ζεστο " περιβαλλον ...πολυ ατμοσφαιρικο ....πολυ καθαρο με εκλεπτισμενο γουστο και αισθητικη. Οσο για την Ειρηνη ...τι να πω ειναι η προσωποποιηση της θετικης ενεργειας...εππαγελματιας...διδακτικη πολυ...και παντα με χαμογελο ! Λατρευω να πηγαινω στο Yama yoga και το προτεινω ανεπιφυλακτα !!!

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Pilates Reformer

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

join the club

Subscribe now