Συχνές Ερωτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είναι πολύ εύκολο. Επιλέξτε ένα μάθημα της επιλογής σας ή επιλέξτε μία από τις συνδρομές μας και κλείστε αμέσως το πρώτο σας μάθημα. Εύκολο και γρήγορο.

Θα λάβετε ένα email με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάθε φορά που θέλετε να κλείσετε ένα μάθημα, απλώς συνδεθείτε στη σελίδα και επιλέξτε την ώρα και την ημέρα που σας ταιριάζει.

Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία πληρωμής.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μαθημάτων γιόγκα που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Δείτε τι προσφέρουμε και δοκιμάστε ένα μάθημα που σας αρέσει. Αν σας αρέσει πιο χαλαρά, δοκιμάστε ένα μάθημα γιν ή γιόγκα για αρχάριους. Εάν σας αρέσει λίγο πιο δύσκολα, δοκιμάστε ένα μάθημα vinyasa ή power yoga

Η γιόγκα απευθύνεται σε όλους μας. Και φυσικά στους άνδρες. Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε στην Ινδία περίπου 5000 χρόνια πριν και αρχικά, απευθυνόταν μόνο σε άντρες.

Η γιόγκα δεν έχει ηλικία και δεν απαιτεί αθλητικό υπόβαθρο. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν και ανάλογα με το πόσο τακτική είναι η πρακτική σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να βελτιώσετε την αντοχή, την ευκινησία και την αναπνοή σας. Εάν είστε νέοι στη Γιόγκα, τότε η επιλογή του σωστού δασκάλου είναι το πρώτο βήμα. Η σωστή καθοδήγηση μπορεί να σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα γρηγορότερα και πάντα με ασφάλεια. Θα μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά μέσα σας, σε λίγα μόνο μαθήματα. Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορεί να κατακτήσει το σώμα σας.

Η γιόγκα είναι ένας συνδυασμός αναπνοής και κίνησης. Μαθαίνουμε να ρυθμίζουμε την αναπνοή και να εναρμονίζουμε τη σκέψη μας. Το πρώτο μέρος του μαθήματος ασχολείται με τη χαλάρωση του σώματος και τη συγκέντρωση του νου, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε πλήρως τον εαυτό μας. Η αναπνοή σχετίζεται με το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Για αυτόν τον λόγο, η συχνή πρακτική γιόγκα μας ωφελεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Καθώς μαθαίνουμε και εξασκούμαστε, θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε με αυτοπεποίθηση και θάρρος ότι εμποδίζει την ανάπτυξή μας.

 

Η τακτική πρακτική της γιόγκα λειτουργεί ως προληπτικό φάρμακο ή σε συνδυασμό με χορηγούμενες θεραπείες.
Αποδεδειγμένα, μπορείτε να επιτύχετε οφέλη όπως: αύξηση της αντοχής, βελτίωση του μυϊκού συστήματος, βελτίωση της ευελιξίας του σώματος, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, σύμμαχος στην προστασία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, βελτίωση της στάσης του σώματος, αισθητική διαφορά και αξιοσημείωτη μείωση του πόνου και της ταλαιπωρίας, κ.λπ. Η εντατική άσκηση της Γιόγκα είναι κατάλληλη ακόμη και για σοβαρές ασθένειες, για ψυχοσωματικές ασθένειες και για ανάρρωση. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη της Γιόγκα σε μόλις ένα μήνα εξάσκησης.

 

 

join the club

Subscribe now