Πάνος Κοντής

Yoga Instructor

Βιογραφικο

Ο Πάνος Κοντής ξεκίνησε την πορεία του το 2013 με την πρακτική της yoga μέσω ενός παραδοσιακού αλλά και θεραπευτικού συνδυασμού.

Έχοντας ως βάση  την παραδοσιακή Hatha Yoga, ασκήσεις pranayama αλλά και εξερευνώντας το εύρος κίνησης διαφορετικών μυϊκών ομάδων η AK Mobility Hatha Yoga είναι ένα από τις δύο ξεχωριστές πρακτικές του.

Η πορεία του συνεχίστηκε στο εξωτερικό δίπλα στον Daniel Rama & Shaktibird εμβαθύνοντας την πρακτική του στον διαλογισμό, τα μάντρας, την γιόγκικη φιλοσοφία και την πρακτική της Hatha & Vinyasa. Η Becoming Balance πρακτική είναι ένας συνδυασμός Hatha & Vinyasa Flow με συνδυασμούς fuctional κίνησης. Σκοπός της είναι να ενεργοποιήσει το σώμα βάση των 5 βασικών στοιχείων της φύσης ( χώρου, αέρα, νερού, φωτιάς, γης).

Η πορεία του με βάση την εξερεύνηση του υπέροχου συστήματος το οποίο ονομάζουμε ανθρώπινο  σώμα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς είναι γνωστός και για τις θεραπείες Ταϊλανδέζικης μάλαξης. Ξεκινώντας από την βασική του εκπαίδευση στο Sunshine House δίπλα στον KrishnaTaki ακολούθησε μια προοδευτική πορεία συνεχίζοντας με πιο advanced εκπαιδεύσεις πάνω στο Dynamic, Osteo Thai αλλά και σε πιο επικεντρωμένα θεραπευτικά σεμινάρια ανά το σώμα.

Βασική του αρχή είναι πάντα η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στο ανθρώπινο σώμα, το άγγιγμα με επίγνωση και η σύνδεση του μέσω αυτής της ιερής χορογραφίας.

Χρονολογιο

2019
Handstand practitioner at London School of Hand Balance
2018
Becoming Balance to Hatha & Vinyasa by Daniel Rama and Sarah Bonsall
2018
TST - Trouble Solve Techniques
2017
Swedish Massage by World Massage Federation
2014
Αdvanced Thai Massage & Osteo by Sunshine House
2014
Πτυχιούχος Πολιτικών Δομικών Έργων στο ΑΤΕΙ Πειραιά
2013
AK Hatha Mobility by Κώστας Αθανασίου